Univerzální japonský kuchařský nůž Catler DMS 203 Chef Knife typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Nabízí všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. Univerzální kuchyňský nůž Catler disponuje 2 skvělými vlastnostmi - extrémní tvrdostí a dlouhou životností. Je zabalen v elegantním dřevěném boxu. Délka čepele/nože: 203/338 mm.
Univerzální japonský kuchařský nůž Catler DMS 203 Chef Knife typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
Damašková ocel je nesmírně odolný materiál tvořený z více druhů oceli a dalších kovů. Na jeho leštěném nebo lepeném povrchu je jasná a zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.
Rukojeť nožů pochází z javorového dřeva a je upravena metodou KEBONY. Tato technologie vyvinutá v Norsku je patentovaným procesem, který bez škodlivých látek a toxinů zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a rukojeti dodá nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i sytou hnědou barvu.
Nože vyrobené svarového technologií v 70 vrstvách sloučily měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10, díky čemuž získaly úžasné vlastnosti - extrémní tvrdost a dlouhou životnost.
Univerzální nůž DMS Chef Knife je pečlivě zabalen v elegantním dřevěném boxu, a proto je vhodný i jako hodnotný dárek pro každého "kulináře".