Kategorie
ASC group - vše pro firmy - drogerie, papírové a průmyslové utěrky, ručníky (https://www.mydla.cz/)

Lopatka kuchyňská FISKARS Functional Form 1023612

«
Lopatka kuchyňská FISKARS Functional Form 1023612
kód zboží: 00700556073
EAN: 6424002005766
DPH: 21%
bez DPH: 192,00
s DPH: 233,00
dostupnost: méně než 5 ks
PŘIDAT K POROVNÁNÍ DOTAZ KE ZBOŽÍ
+ ks
-
Fiskars Functional Form 1023612 lopatka Předložená lopatka jistě najde široké uplatnění v každé kuchyni při přípravě a podávání jídel. Konstrukce lopatky je zcela bezpečná pro plavidla s nepřilnavou vrstvou.
Špičatá úprava okraje lopatky usnadňuje vyzvednutí misky pro její převrácení nebo položení na talíř. Aplikace je také usnadněna extrémně velkým povrchem čepele 14 x 7 cm.
Speciální poutko ve spodní části lopatky brání sklouznutí do pánve, což umožňuje, aby lopatka byla podepřena okrajem pánve.

Lopatka FUNCTIONAL FORM
Ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Z odolného tvrdého plastu. Ohebný a zaostřený konec je také vhodný pro obracení palačinek a omelet.

Výška: 400 mm
Délka: 35 mm
Šířka: 80 mm
Hmotnost: 64 g
5 let záruka.


FUNCTIONAL FORM
Obsahuje náčiní vyrobené z velmi pevného plastu – mnohé má příjemný povrch Softouch®, jiné je vyrobené z nylonu vyztuženého skelnými vlákny, který zaručuje pevnost, lehkost a odolnost.

Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu.

Některé výrobky mají otvor na zavěšení.

Functional Form se skládá ze široké škály vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí na vaření a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život snadným používáním, čištěním a skladováním.

Lze mýt v myčce nádobí.